1 Mayıs 2009 Cuma

İnternetten Para Kazanın

*Arkadaşlar öncelikle size 5 senedir internetten elde ettiğim gelirlerle yaşam sürdürdüğümü ve bu konu hakkında yeterli ve doğru bilgiye sahip olduğumu belirterek bloguma başlamak istedim.Bloguma Hoş Geldiniz.
*Blogumda İnternet üzerinden ne şekilde para kazanabileceğinizi , elde edebileceğiniz gelirleri ve tum yöntemleri bulabilirsiniz. *İnternet üzerinden para kazanma yollarını kısaca 2 ye ayırabiliriz. Birincisi Yayıncılık yoluyla ikincisi Reklam izleyerek veya mail okuyarak yanı internetteki diliyle PTC denilen siteler aracılığıyla. Bu iki yöntemde kendi içinde bölümlere ayrılıyor.

*Öncelikle PTC sitelerini anlatarak başlamak istiyorum ve eğer bu siteler aracılığıyla para kazanmaya yeni başlayacaksanız yada henüz pek bilginiz yoksa yazımı dikkatle okumanızı tavsiye ederim.

PTC VB SİTELER ARACILIĞIYLA PARA KAZANMA
PTC siteleri kendi arasında sınıflara ayrılıyor. Bunlar;
*30 sn Reklam sayfasına bakmak
*mail okumak
*Reklam izlemek
*Yazarak kazanmak
*pc nize bi program indirip reklamları izleyerek
vb gibi yöntemlerle kazanç elde edebilmeniz mümkündür. Bunları sırayla açıklayacak olursak.


Bux.to vb PTC siteleri
: Bu tarz sitelerde 20-40 sn arası reklamların oldugu sayfaları acıktutmak ve sanıye dolup ekranın köşesinde check işareti çıkana kadar beklemek gerekmektedir. Ve bu beklemenin karılığında kazanacağınız tutar 0.01 $ dır yani 100 reklam izlediğinizde 1 dolar kazanırsınız. Tabiki bu ilk bakışta zor ve çekilmez görünür ancak 2009 yılında yanı suan dünyada 20 milyon insan bu tarz yöntemlerle kazanç elde etmekte ve tabii hırslı olanar ise hayal edilemeyecek kazançlar elde ediyor nasılmı?

Çok basit 1 haftalık bir çabanızla ayda en az 1000 ytl lik bir kazanç siz hiç elinizi kıpırdatmadan mümkün.
örnek, 20 tane çok samimi arkadasınızın olduğunu farzedelim. vede Günde ortalama 10 reklam veren sol kısımda bannerlerini eklediğim en güvenilir PTC sitelerinden 10 tanesine üye olduğunuzu ve 20 arkadasınızı da sızın referansınızla sıtelere uye yaptığınızı farzedelim.
20 arkadas x 10 reklam = günde 200 reklam = 2$ yapar. Sadece bir siteden günde 2 $ gibi bi tutar kazanırsınız. tabiki arkadaslarınız sızın referansınızla 10 sıteye uye oldugu için 2$ x 10 = 20$ kazanırsınız buda ayda 600 $ yanı 1000 ytl civarı bı tutar yapar. Daha fazla siteye üye olabilir,daha fazla alt uye bulabılır vedaha fazla kazanabilirsiniz. Şunuda belırtmek ıstıyorumkı yaptıgımız hesaplamada sızın alt uyenız olan 20 kısınınde 6 kademe alt uyesındende kazanç elde edıyorsunuz bunlarıda ekledıgınızde daha büyük meblalar kazanıyorsunuz ancak ben en düşük kazanç tutarınız belırtmek istedim.
Bu konuyu bitirmeden önce söylemek istediğim birkaç husus var.
*Blogumda bulunan PTC sitelerinin hepsınden ödeme aldım vede 100% sağlam sıteler. İnternette arama yaptıgınızla yüzlerce PTC sitesi bulabilirsiniz ancak ödeme alma olasılıgınız az ingilizce seviyeniz iyi ise bunu okuyup anlayabılırsınız. ikinci husus turk reklam izle kazan sitelerini 1. dereceden tavsiye ederim çünkü ödemelerı garantı ve anladıgınız dılden ve işinize yarayabilecek reklamlar var ayrıca daha fazla alt üye bulabilirsiniz. Soltaraftaki PTC sitelerinden dilediğinize üye olabilir ve kazanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder